Dansk beskrivelse

Moderne hus med udsigt over Middelhavet sælges

Lokation: Pyrénées-Orientales – Langedoc-Roussillion, France

Cerbère er den sidste by på den franske middelhavskyst, få kilometer fra den spanske grænse i Pyrenæerne. Naturen, kystlinjen og strandene i de små bugter er ganske særlige og deres lige findes ikke andre steder i Frankrig.

Som et af de sidste huse øverst på bjergskråningen med fri udsigt over Middelhavet og vinmarkerne ligger et moderne hus på 133 m2 (plus 41 m2 i underetage som p.t. ikke er udnyttet). Huset stod færdigt bygget i 2008. Huset har 4 soveværelser, 2 badeværelser, opholdsstue, nyere køkken, spisestue og flere terrasser med 270 graders udsigt over Middelhavet og Pyrenæerne. Der er indbygget klimaanlæg i hele huset samt alle moderne faciliteter. For enden af indkørslen på grunden er bygget en garage i samme stil som huset, her kan både parkeres en bil, speedbåd eller et par vandscootere.

Cerbère er en lille, hyggelig by i en region, der er kendt for sine vinmarker, som kan dateres tilbage til romertiden. Vin og cypresser har det godt her, for Languedoc-Roussillon er den varmeste og mest solrige egn i Frankrig. Med 320 solskinsdage om året er vejret fantastisk fra april helt frem til november. Her er charmerende landsbyer med middelalderborge, kultur og Michelin restauranter, og der er kun en time i bil til nogle af de bedste skisportssteder i Europa.

Fra terrassen og den runde pool er udsigten ud over vinmarkerne på bjergskråningen og Middelhavet mageløs og uendelig. Lige uden for døren ligger Pyrenæerne, som hikers er betagede af, fordi her stadig er plads til at udforske og opdage uberørt natur. Spiller du golf, er her alle muligheder – også i Spanien, som har fantastiske golfbaner i og omkring Girona.

Det er nemt at rejse til Cerbère. Fra København, Billund eller Århus er der daglige fly til Barcelona, Montpellier, Girona og Perpignan. Cerbère ligger 170 kilometer fra Barcelona, 80 kilometer fra Girona og 45 kilometer fra Perpignan.

Hvis man ønsker at udleje ejendommen kan denne forventes at give omkring € 20k årligt.

NY Pris:                              € 399.000

Boligareal:                   133 m2 (plus 41 m2 som aktuelt bruges til opbevaring)

Værelser:                     6

Grundareal:                 492 m2

Adressen er: 10 Rue Salvador Dali – 66290 Cerbére, France

OBS! Potentielt kan der udlejes for € 15-20k årligt.

Hvordan bliver ejendommen fremvist? Du kan leje en uge eller en forlænget weekend og opleve hus og område. Hvis du efterfølgende køber bliver en lejepris naturligvis modregnet!

Video præsentation her

Fransk lokal ejendomsmægler:

Sophie ROY

Conseillère Immobilier Mandataire IAD France
Mobile : +336 11 91 55 91
E-mail :sophie.roy@iadfrance.fr

På den engelske beskrivelse er der en omfattende beskrivelse af område og historie.